26.08.2021      231      0
 

Голова Черкаської РДА з робочим візитом відвідала Кам’янську міську територіальну громаду


На запрошення міського голови Володимира Тірона з робочого візитом голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко відвідала Кам’янську міську територіальну громаду .

В ході зустрічі обговорили найактуальніші питання соціально-економічного характеру, а саме: можливості реалізації утеплення КЗ «Кам’янського ліцею № 1», опорного закладу громади, де навчається близько 700 учнів. Заклад має зношену систему опалення приміщень, яка функціонує більше 40 років. План на найближче майбутнє – виготовлення комплексного проекту, в якому будуть враховані всі потреби реконструкції, мета – мати можливість приймати участь у всіх можливих платформах: державного фонду регіонального розвитку, «Спроможна школа для кращих результатів» та депутатському фонду соціально-економічного розвитку.

Далі, в приміщенні міської ради відбулася зустріч з головами депутатських фракцій, де також розглянули низку проблемних питань, які турбували учасників зібрання: подальше проходження реформи децентралізації, майбутні повноваження МДА в проекті Закону України «Про місцеві державні адміністрації», який поданий на друге читання до ВРУ, нагальне питання щодо ремонту обласних доріг місцевого значення, а також причини невиконання бюджету міської ради за підсумками I півріччя та шляхи їх вирішення. Порушено питання співпраці з суміжними територіальними громадами.

Валерія Бандурко особисто пообіцяла виступити комунікатором між громадами колишнього Кам’янського району. Також голова Черкаської РДА поспілкувалась зі старостами окремих сіл Кам’янської територіальної громади, обговорили низку поточних робочих питань.

Виокремили питання для вивчення, збору інформації та питання, де реагувати можна не зволікаючи.

” На мою думку, такі візити на місця конче необхідні і, як показує практика, корисні, оскільки, саме під час виїзду бачиш та чуєш особисто, чують тебе і, відповідно, шанси на вирішення тих чи інших питань зростають в рази! Дякую за теплий прийом головам депутатських фракцій та меру за запрошення. Попереду в нас ще багато роботи!” , – зазначила голова РДА Валерія Бандурко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *