18.08.2021      195      0
 

Медичні заклади Канева з новою дорогою


Нещодавно на території Канівської багатопрофільної лікарні та Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги завершили поточний ремонт дорожнього покриття.

Відтак, дві дороги від Багатопрофільної лікарні та Канівського Центру ПМСД до пралень відтепер з новим асфальтом. У проект ремонту входило і облаштування новенької зупинки за приміщенням каплички.

Як підкреслюють медичні працівники, тепер їхня робота значно полегшилася. Адже не потрібно постійно хвилюватися, що медикаменти або медичний посуд зможе випаде з каталки при транспортуванні. Тому що раніше, коли була погана дорога, це було їхнім «головним» болем.

Слід зазначити, що ремонт цих доріг проводився за рахунок коштів з місцевого бюджету. Загальна вартість виконаних робіт склала 838 тис. грн.

Нагадаємо, зараз у Каневі, у рамках проєкту Президента України «Велике будівництво» тривають роботи з реконструкції дороги по вулиці Енергетиків (від кругової розв’язки на міському ринку до міської ради). Наступною буде вулиця Шевченка (від міської ради до Тарасової Гори). Тож водії будьте уважними за кермом.

За інформацією Канівської міської ради


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *