12.08.2021      367      0
 

Канівський будинок культури готовий на 97%


#Великебудівництво Шевченківського культурного центру у Каневі на етапі завершення. 11 серпня готовність об‘єкта перевірили голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко, голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко та Канівський міський голова Ігор Ренькас.

«97% готовності! Уперше за 35 років це можна сказати про Будинок культури в Каневі. Майже півтори сотні ремонтників зараз трудяться тут у дві зміни, аби прибрати, почистити, довести до повного завершення ремонт. Тепер це не будинок культури, а справжній Шевченківський культурний центр. Великі ошатні зали, охайний ремонт, чудове освітлення і сучасна сцена, а ще – кінозал і школа мистецтв для дітей. Я певен, що Шевченківський культурний центр стане магнітом для розвитку Канева як культурної столиці», – зазначає очільник ОДА Олександр Скічко.

Голова Черкаської РДА Валерія Бандурко на своїй офіційній сторінці у Facebook наголошує: «Ніхто не вірив, що його можливо добудувати. Що хтось знову візьметься за справу і доведе все до кінця. Та зараз це вже візитівка та гордість міста Канева і всього Черкаського району. Наразі тут завершують благоустрій навколишньої території, остаточно доводять приміщення до повного ладу.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *