05.08.2021      202      0
 

“Степанецька, Ліплявська, Бобрицька сільські громади та Канівська міська отримають додаткові надходження до бюджетів”, – Валерія Бандурко


Голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко спільно з головами відповідних громад вирішували питання добровільної відмови територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) колишнього Канівського району від земельних ділянок, які установа отримала у власність у порядку спадкування.

З 9 березня 2021 року терцентр перебуває у стані припинення.

Невдовзі територіальні громади, в адміністративних межах яких знаходяться земельні ділянки, отримають ініціативні листи від територіального центру.

Такі листи стануть підставою для внесення до порядку денного найближчих сесій рад питання про згоду на отримання в комунальну власність земельних ділянок.

Наразі процес знаходиться на етапі підготовки документів, в тому числі рішень, наказів, необхідних для нотаріального посвідченням угод про передачу права власності на земельні ділянки.

У результаті Степанецька, Ліплявська, Бобрицька сільські громади та Канівська міська отримають додаткові надходження до бюджетів.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *