29.07.2021      277      0
 

Відбулося засідання сесії Черкаської районної ради


Як і планувалось, 28 липня, депутати Черкаської районної ради зібрались на засідання дванадцятої позачергової сесії районної ради, яке провів Олександр Василенко.

Із 54 депутатів прибуло 34.

У роботі сесії взяла участь голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко.

Перед початком засідання усі питання порядку денного було розглянуто на президії районної ради. Тож депутати були одностайними у прийнятті рішень і голосували «за» одноголосно.

Зокрема, затвердили районну програму щодо забезпечення житлом учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил та деяких інших категорій осіб на 2021-2025 роки.

Також внесено зміни до Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території Черкаського району на 2021-2025 роки.Розглянули ряд інших питаних, а саме:

Про внесення змін до рішення районної ради від 25.11.1997 №9-5 “Про делегування повноважень районної ради районній державній адміністрації”.

Про передачу майна.

Про включення до переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності.

Про встановлення меж адміністративно-територіальних утворень сіл Корнилівка та Паськів Набутівської сільської ради Черкаського району Черкаської області.

Про встановлення меж адміністративно-територіальних утворень сіл Бровахи та Буда – Бровахівська Набутівської сільської ради Черкаського району Черкаської області.

Про встановлення меж адміністративно-територіальних утворень сіл Кичинці та Мірошниківка Набутівської сільської ради Черкаського району Черкаської області.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *