19.07.2021      226      0
 

Підростаюче покоління завжди готове до нових перемог


У суботу, на Графському пляжі відбувся відкритий чемпіонат серед юнаків та дівчат з пляжної боротьби м. Сміла 2021,  де брали участь понад 100 учасників з різних куточків України. Змагалися борці по ваговим категоріям та з 4-х річного віку.

Організаторами змагань  виступили  спортивний клуб «Борець» та міська влада м.Сміли.

Під час поєдинків навіть поза рингом відчувалась присутність напруги, бойового духу та жаги до першості.

Переможці змагань були нагороджені кубками, почесними грамотами та заохочувальними призами.

До нагородження найкращих спортсменів долучилась голова Черкаської  райдержадміністрації  Валерія Бандурко.

–        Дивлячись на наших дітей, я переконана, що ми – батьки, робимо величезну справу, бо прививаємо спорт дітям з дитинства. Всі ми знаємо, що спорт – це життя.  Серед молодих талановитих спортсменів перемогу здобув мій син Арсен та був нагороджений кубком і почесною грамотою за перше місце у ваговій категорії 26 кг. Велика подяка тренерам спортивного клубу «Борець» м.Сміла Єдуарду Маркарян і Марині Панчосі за віру і підтримку, за силу і майстерність, за сміливість та наполегливість у підготовці спорстменів. Перемоги дітей – це ваші заслуги. Дякую також організаторам заходу за надану можливість дітям відчути себе чемпіонами. Бути здоровим – це модно!

Учасників змагань підігрівала також хороша мотивація. В абсолютній ваговій категорії мали нагоду взяти участь борці з 18 років, призовий фонд, якого становив – 500 доларів.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *