24.06.2021      590      0
 

Сучасний ЦНАП урочисто відкрито в Степанецькій громаді


23 червня відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг Степанецької громади, завдяки якому надання послуг населенню територіальної громади стане більш доступним та якісним.

В урочистостях взяли участь: голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко, заступник голови Черкаської облдержадміністрації Роман Карманнік, голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко, голова Черкаської районної ради Олександр Василенко, Надзвичайний і Повноважений посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг, директор програми «U-LEAD з Європою» від Sida Деллас Сусанна, заступник голови правління з корпоративно-соціальної відповідальності ПрАТ МХТ Ігор Лещенко, голова Степанецької ТГ Олександр Яременко та представники Міністерстра цифрової трансформації України та Міністерства розвитку громад та територій України.

В рамках програми «U-LEAD з Європою» Степанецька громада отримала експертний супровід створення Центру надання адміністративних послуг, сучасні меблі, комп’ютерну техніку, програмне забезпечення та систему автоматизації роботи ЦНАПу.

Сучасною новинкою для громади є Led –екран на фасаді будівлі Центру надання адміністративних послуг.

Цей проект реалізований в рамках партнерства Степанецької громади та благодійного фонду «МХП-громаді». ЦНАП з сучасним екраном надаватиме мешканцям Степанецької громади понад 200 послуг соціального характеру, а також реєстрацію бізнесу, нерухомості, земельні та дозвільні послуги.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *