24.06.2021      305      0
 

Городищенська громада вдячна голові Черкаської РДА та благодійникам за допомогу у реконструкції містка


Місток у Городищі, який був в аварійному стані та збудований ще у 1972 році, реконструйовано і відновлено безпечний рух.

Споруда знаходиться на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-24-01 Городище-Шпола-Новоукраїнка-Бобринець-Устинівка у межах міста Городище по вулиці Кожедуба.

На сьогоднішній день тут укладено плити, влаштовано шар асфальтобетонного покриття товщиною близько 30 см та встановлено відбійники. У планах – зробити пішохідну доріжку через міст.

Посприяла у вирішенні проблемного питання голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко.

– Дякую начальнику дорожньо-будівельної дільниці ТОВ «РОСТДОРСТРОЙ» Миколі Удалову та директору ТОВ «В.А.К.О.ТРАНС» Віталію Пухиру, що відгукнулися та допомогли Городищенській громаді здійснити ремонт, не використовуючи кошти з місцевого бюджету, – зазначає Валерія Бандурко. Адже користуватися спорудою у такому стані, якою вона залишалася до ремонту вже було неможливо і небезпечно. – Якщо є порозуміння між органами державної влади, місцевим самоврядуванням та бізнесом – то маємо позитивний результат для громади, – наголошує голова Черкаської райдержадміністрації.

Городищенський міський голова Володимир Мирошник та його заступник Олександр Біба дуже задоволені проведеною роботою.

У знак вдячності за зроблену справу керівництво Городищенської ТГ вручили подяки голові Черкаської районної державної адміністрації Валерії Бандурко, заступнику голови Черкаської райдержадміністрації Богдану Солошенку , начальнику дорожньо-будівельної дільниці ТОВ «РОСТДОРСТРОЙ» Миколі Удалову та директору ТОВ «В.А.К.О.ТРАНС» Віталію Пухиру за вагомий особистий внесок у розвиток інфраструктури Городищенської територіальної громади, активну участь у вирішенні місцевих соціально-економічних проблем, сумлінну працю та професійну майстерність.



Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *