23.06.2021      287      0
 

Відбулися урочистості з нагоди Дня державної служби


23 червня в сесійному залі Черкаської районної ради відбулися урочистості та з нагоди Дня державної служби України.

З цієї нагоди привітала зі святом голова райдержадміністрації Валерія Бандурко, яка відзначила значимість роботи державних службовців.

«Довіра до влади починається з кожного державного службовця, з кожного з нас. Саме тому, шановні, від нашого професійного сумління, наполегливої праці значною мірою залежить втілення у життя благополуччя людей та піднесення іміджу держави».

До привітань приєднався голова районної ради Олександр Василенко, який подякував колективу райдержадміністрації за плідну співпрацю та реагування на виклики, які стоять перед органами влади та громадянами на сучасному етапі становлення та розвитку Української держави.

Після теплих слів вітань очільниця району відзначила державних службовців Черкаської райдержадміністрації.

За вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у професійній діяльності, відповідальне ставлення до обраної справи та з нагоди Дня державної служби грамотою Черкаської районної державної адміністрації нагороджено:

головного спеціаліста відділу з питань управління персоналом апарату Черкаської райдержадміністрації Світлану Бондаренко;
головного спеціаліста відділу підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю управління соціального захисту населення Черкаської райдержадміністрації Олега Ключка; завідувача сектору освіти відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Черкаської райдержадміністрації Івана Крутіня;
головного спеціаліста сектору контролю апарату Черкаської райдержадміністрації Наталію Мазуренко.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня державної служби оголошено Подяку Черкаської районної державної адміністрації начальнику відділу з питань розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації апарату Черкаської райдержадміністрації Юлії Півторак.

Учасників свята привітав міський голова Чигиринської ТГ Віктор ХАРЧЕНКО та вручив ПОДЯКУ від Чигиринської міської громади голові райдержадміністрації Валерії БАНДУРКО.

До присутніх звернулася голова Черкаської районної організації профспілки працівників державних установ Антоніна Петренко, яка відзначила грамотами членів профгрупи фінансового управління Черкаської райдержадміністрації, а саме: Сергія Железнякова, Юлію Мамай та Олену Малюгу.

На завершення урочистостей відбувся святковий концерт.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *