01.06.2021      205      0
 

Відбулася нарада під головуванням першого заступника голови РДА Романа Хоменка


У Черкаській райдержадміністрації відбулася щотижнева оперативна нарада під керівництвом  першого заступника голови районної державної адміністрації Романа Хоменка, у ході якої керівники управлінь та відділів райдержадміністрації доповіли про стан справ у підпорядкованих підрозділах, із зазначенням проблемних питань та пріоритетних спрямувань у роботі на найближчий період.

Начальник відділу економіки, бухгалтерського обліку та кадрового забезпечення управління агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства, економіки та екології Альона Бороденко проінформувала присутніх  про  організації перевезень на території району.

Перший заступник голови Черкаської райдержадміністрації Роман Хоменко доручив забезпечити підготовку до проведення конкурсу приміських автобусних маршрутів загального користування, які не виходять за межі території району та здійснити аналіз стану виконання регулярності руху автобусів  на приміських автобусних маршрутів загального користування, які не виходять за межі території району.

На постійному контролі  райдержадміністрації знаходиться питання підготовки підприємств паливо-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери району до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років. Про хід виконання основних заходів  звітувала начальник відділу житлово-комунального господарства, енергозбереження та інфраструктури управління агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства, економіки та екології Інна Меланіч.

Про відновлення проведення виїзних нарад і прийомів по місцезнаходженнях територіальних громад,  а також про виконання робіт з очистки русла річки Тясмин Степанківської ТГ та осушувальних каналів в с. Свидівок  Будищенської ТГ доповідав начальник відділу агропромислового розвитку та екології управління агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства, економіки та екології Степан Косенко.

Начальника відділу оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Микола Турик прозвітував про весняний призов на строкову військову службу 2021року, що відбувається згідно затверджених графіків та закінчується 30 червня 2021року.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *