29.04.2021      302      0
 

Відбулось засідання сесії Черкаської районної ради


29 квітня відбулося засідання дев’ятої позачергової сесії Черкаської районної ради VIII скликання, яке провів голова районної ради Олександр Василенко.

З 54 депутатів прибуло 38.

У роботі сесії взяла участь голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко.

Депутати затвердили Програму сприяння проведенню в районі конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування місцевого значення, які не виходять за межі території району, на 2021-2023 роки.

Затвердили програми забезпечення пожежної безпеки на 2021 – 2025 роки, програму запобігання та реагування на надзвичайні події та ситуації техногенного і природного характеру в Черкаському району на 2021-2025 роки.

Внесли зміни до рішень районної ради «Про утворення та обрання складу постійних комісій районної ради», «Про утворення президії Черкаської районної ради VIII скликання та затвердження її складу».

Розглянули ряд інших питань, зокрема:
Про затвердження передавальних актів.
Про затвердження переліку суб’єктів (об’єктів) спільної власності територіальних громад Черкаського району та уповноважених органів, яким вони передані в управління.
Про внесення змін до переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності.

На завершення засідання голова Черкаської районної ради Олександр Василенко привітав усіх присутніх з прийдешнім святом Великодня. Побажав здоров’я, енергії та наснаги для добрих і корисних справ, нових перемог і високих результатів.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *