09.04.2021      274      0
 

Працівники Черкаської райдержадміністрації долучилися до акції висадки лісових насаджень


Працівники Черкаської райдержадміністрації та Черкаської районної ради на чолі з заступником голови райдержадміністрації Богданом Солошенком та головою районної ради Олександром Василенком долучилися до акції висадки лісових насаджень.

Біля села Тубільці на ділянці восьмого кварталу підприємства «Райліс» площею 1 га було висаджено 6 тисяч сіянців сосни.

Працівники підприємства докладають максимальних зусиль, аби провести вчасно і якісно посадку лісу. Важливо організувати весняну лісокультурну кампанію у якомога стислі терміни, доки у ґрунті достатньо вологи.

– Для нас посадка лісу – це справа водночас звична і важлива. У рамках акцій, проектів чи просто завдяки щоденній роботі – лісівники завжди стовідсотково відновлюють заплановані площі, – зазначив директор СКП ″Райліс″ Станіслав Швед. – Разом з тим, щовесни організовуємо подібні акції зі спільного заліснення територій, адже вони привертають увагу громадськості до збереження навколишнього середовища та відповідального поводження в лісовому масиві.

Загалом цьогоріч заплановано доповнення лісових культур попередніх років ще на площі близько 50 гектарів. Роботи там проводитимуть працівники підприємства вже власними силами. Уже протягом багатьох років для садіння дерев на допомогу працівникам лісгоспу приходить громадськість. Лісівники запрошують долучитися до садіння дерев не лише в лісі, а й в парках, скверах, поруч з власними будинками.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *