23.03.2021      253      0
 

У Ліплявській ОТГ планується створення територіального центру


У Черкаському районі тривають процедури, пов’язані з ліквідацією та реорганізацією бюджетних установ.

З метою врегулювання всіх процесів у цьому напрямку 23 березня голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко провела зустріч з головою Ліплявської ОТГ Сергієм Геращенком та керівником Канівського територіального центру.

Територіальний центр соціального обслуговування Канівського району є установою, основним завданням якого є надання соціальних послуг громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують допомоги, за місцем проживання чи перебування.Наразі відбувається процес ліквідації територіального центру соціального обслуговування Канівського району.

За пропозицією голови Черкаської райдержадміністрації Валерії Бандурко у Ліплявскій об’єднаній територіальній громаді планується створення нового територіального центру, який охопить послугами жителів Ліплявської громади.

Голова Ліплявської ОТГ Сергій Геращенко наголосив, що позитивно ставиться до цього питання і повідомив, що вже підготовлено всі необхідні документи.

Учасники наради обговорили юридичні та фінансові аспекти створення нової бюджетної установи, а також вирішено запропонувати трудовому колективу Канівського терцентру працевлаштуватися шляхом переведення з установи, що ліквідовується.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *