17.03.2021      272      0
 

У Черкаській РДА врегульовують транспортно-пасажирські перевезення


Під час наради у Черкаській райдержадміністрації, яку провела Валерія Бандурко, розглянуто стан транспортно-пасажирських перевезень у районі.

На сьогоднішній день непростою залишається ситуація з пасажирськими перевезеннями на окремих маршрутах Черкаського району.

У зв’язку з тим, що на окремих маршрутах перевізниками допускається недотримання графіків руху, технічний стан автобусів не відповідає нормам, відповідними службами будуть проведені перевірки належного забезпечення перевезення пасажирів по визначеним напрямкам.

Управління агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства, економіки та екології Черкаської райдержадміністрації вже займається питанням проведення конкурсної процедури, на основі якої будуть визначені перевізники, які будуть обслуговувати ті чи інші маршрути.

Голова райдержадміністрації Валерія Бандурко дала завдання працівникам управління розробити новий маршрут, який пролягатиме від ст.ім.Т.Шевченка (м.Сміла) через села Залевки, Голов’ятине, Малий Бузуків, Хутори, до автостанції (м.Черкаси), та Червоної Слободи. Це дасть можливість розвантажити пасажиропотік у визначеному напрямку. Перевізника, який обслуговуватиме маршрут буде визначено за результатами конкурсу.

Також учасники наради обговорили питання необхідності встановлення додаткових зупинок швидкісного приміського дизель-потягу ст.ім.Шевченка – м.Черкаси у селах Білозір’я та Хацьки. Переговори з цього приводу з керівництвом ділянки Одеської укрзалізниці заплановано повести найближчим часом.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *