16.02.2021      956      0
 

Відбулася нарада з головами територіальних громад


Сьогодні, голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО спільно з керівництвом районної ради провів нараду з головами територіальних громад за участі керівників поліції, ДСНС та військкомату в районі. На нараді було розглянуто ряд актуальних питань, зокрема – про забезпечення виконання планового завдання по призову громадян на строкову військову службу; забезпечення громадського порядку та пожежної безпеки на території населених пунктів.

По-першому питанню, щодо забезпечення виконання завдання по призову громадян на строкову військову службу, доповів Ігор МАЛИМОН, військовий комісар Черкаського об’єднаного міського військового комісаріату. 

Анатолій КОБКО, начальник міськрайонного відділу УДСНС України в Черкаській області поінформував про забезпечення пожежної безпеки на території населених пунктів, зазначивши, що незважаючи на ускладнення роботи для працівників ДСНС, зумовлену погодними умовами, вони роблять усе можливе задля максимально ефективного виконання своєї роботи. І окремо висловив подяку голові Черкаської РДА Володимиру Клименку за фінансову допомогу працівникам служби, закупівлю спальних мішків, подушок, та інших речей, що значно покращують умови праці при виконанні складних операцій.

З приводу забезпечення громадського порядку виступив Олександр ЧЕПЕЦЬ, начальник відділу поліцейської діяльності №1(м. Черкаси) Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області. Він наголосив на важливості реалізації програми відеоспостереження в населених пунктах, що дасть можливість значно знизити випадки адміністративних та кримінальних правопорушень, та підвищити рівень захищеності населення. Завершуючи виступ, зазначив, що завжди готовий до співпраці та відкритий до взаємодії.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *