01.12.2020      696      0
 

Голова Черкаської РДА взяв участь у селекторній нараді


30 листопала  голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО взяв участь у   нараді, яку провів голова облдержадміністрації Сергій СЕРГІЙЧУК з головами райдержадміністрацій, міськими головами міст обласного значення, керівниками закладів охорони здоров’я області, які внесені до Переліку закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-Cov-2, в режимі Zoom-конференції.

На нараді  обговорено питання: стану готовності лікарень до збільшення кількості пацієнтів, неухильного дотримання планів-графіків розгортання ліжкового фонду, збільшення кількості ліжок, забезпечення кисневими концентраторами та розроблення алгоритмів дій щодо екстреної маршрутизації пацієнтів.

Було визначено, що наразі проблемним постає питання кадрового та матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров’я. 

За підсумками наради дано доручення провести аудит системи енергозабезпечення медичних закладів. В свою чергу, Володимир Андрійович спільно з головним лікарем Черкаської центральної районної лікарні Миколою ГУСЬКОВИМ обговорили питання забезпечення безперебійної роботи закладу, зокрема за рахунок джерел резервного живлення.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *