24.11.2020      382      0
 

Захист прав дітей – це одне з ключових завдань


На цьому сьогодні наголосив  голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО в ході засідання комісії райдержадміністрації з питань захисту прав дитини. На засіданні розглянуто питання щодо стану виконання батьківських обов’язків жителькою Черкаського району відносно двох малолітніх дітей.

Володимир Андрійович зазначив, що захист прав дітей та супроводження сімей з дітьми, які знаходяться в складних життєвих обставинах, відображає рівень гуманності й цивілізованості суспільства. В умовах децентралізації органи місцевого самоврядування здобули не лише значний ресурс та повноваження, а також велику відповідальність за жителів своєї громади. Тому сьогодні дуже важливо піклуватися і допомагати тим, кому це потрібно.

 За підсумками засідання, членами комісії вирішено продовжити надання соціальних послуг, спрямованих на створення належних умов функціонування сім’ї, та рекомендовано притягнути матір до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків щодо виховання дітей.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *