14.10.2020      456      0
 

З Днем захисника України привітали військовослужбовців району


В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. Поєднання трьох великих свят Покрови Пресвятої Богородиці,  Дня українського козацтва та Дня захисника України є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги народу до них. 

Напередодні 14 жовтня голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО та заступник голови Черкаської районної ради Сергій СТЕПАНЮК привітали  військовослужбовців району з великими національними святами та подякували захисникам за самовідданість, патріотизм, справжній бойовий дух, який вони демонструють на Сході нашої держави та у виконанні повсякденного військового обов’язку.
З вітальним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Володимир КЛИМЕНКО.
– Бажаю, щоб Пресвята Богородиця взяла під свою Покрову всіх захисників України, подарувала їм гарну долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні. Низький уклін всім землякам, хто захищав цілісність та суверенітет нашої Держави. Дякую кожному, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю сьогодні виконує свій громадянський і військовий обов’язок, – зазначив Володимир Андрійович.
Після привітань керівники району вручили Почесні грамоти Черкаської районної державної адміністрації та Черкаської районної ради кращим військовим району за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня захисника України.

На завершення хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять воїнів, славних синів України, котрі полягли в боях за її незалежність та територіальну цілісність.
Схиляємо голови перед мужністю Героїв, які віддали життя, захищаючи рідну землю.
Дякуємо за відвагу, мужність і героїзм тим,  хто пройшов горнило війни та залишився живим.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *