02.09.2020      421      0
 

Микола ТУРИК: «Важливим при підготовці відповідей на листи та звернення повинно бути не формальність, а максимальне вирішення проблеми»


1 вересня, за дорученням голови Черкаської РДА Володимира КЛИМЕНКА, його перший заступник Микола ТУРИК  провів нараду з керівниками структурних підрозділів з розгляду питань, порушених у листах та звернення та їх оперативного вирішення.

Зокрема розглянуто звернення голови ГО «Захист ветеранів АТО» щодо можливого порушення вимог чинного земельного законодавства в частині використання земельних ділянок водного фонду, які розташовані в адміністративних межах Свидівоцької сільської ради за межами населеного пункту та жителів с. Єлизаветівка Будищенської сільської ради щодо незаконного захоплення земель.

Також учасники наради детально зосередилися на питаннях забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об′єктів для загального водокористування та стану виконання протокольного доручення Черкаської ОДА щодо поводження з безхазяйними відходами.

– Важливим при підготовці відповідей на листи та звернення повинно бути не формальність, а максимальне вирішення проблеми, з якою звертаються жителі району, – зазначив Микола Васильович.

          За підсумками наради дано доручення забезпечити належну роботу робочої групи з координації дій щодо забезпечення безперешкодного та безоплатного доступу громадян до узбережжя водних об′єктів та островів для загального водокористування, а також організувати виїзди на місця  з метою вивчення порушених жителями питань за участі представників заявників.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *