29.08.2020      404      0
 

Вшанували пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави


29 серпня в Україні відзначають День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. Таку пам’ятну дату своїм Указом в 2019 році встановив Президент України Володимир Зеленський.
Тож сьогодні, 29 серпня, перший заступник голови Черкаської районної державної адміністрації Микола ТУРИК, керівник апарату райдержадміністрації Аліна ПЛАХОТНА спільно з благочинним Чигиринського району, протоієреєм Володимиром ГЛАДКОВСЬКИМ та батьками полеглих воїнів, вшанували пам’ять земляків-чигиринців: Павла АНТОНЕНКА, Віталія РЯСІЧЕНКА та Сергія ДРОНОВА. Кожен з цих хлопців мав свій рід занять, будував плани та мріяв про майбутнє, але у кожного з них була спільна мета – незалежність України.


Також чигиринці відвідали Братську могилу воїнів Великої Вітчизняної війни на міському цвинтарі та поклали квіти до підніжжя пам’ятного знака.


Застиглі образи воїнів та викарбувані імена на граніті в черговий раз нагадують про те, якою ціною здобута незалежність та які втрати понесла Україна за всі роки.
Вшанувати наших земляків – означає пам’ятати! Пам’ятати їх такими, якими їх знали рідні, близькі, друзі та знайомі, пам’ятати їх подвиг і нести їх славу з покоління в покоління, розповідаючи, що саме ціною власного життя вони боролися за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність держави


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *