27.08.2020      676      0
 

Відбулося засідання колегії Черкаської районної державної адміністрації


Сьогодні, 27 серпня, під керівництвом голови Черкаської районної державної адміністрації Володимира КЛИМЕНКА відбулося засідання колегії райдержадміністрації.

На засіданні розглянули питання:
1. Про стан готовності закладів освіти району до нового навчального року та опалювального сезону 2020-2021 років.
2. Про підсумки виконання місцевих бюджетів району за І півріччя 2020 року.
3. Про стан виконавської дисципліни, діловодства та організації виконання завдань, визначених актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, доручень голів обласної та районної державних адміністрацій за 7 місяців 2020 року.

Щодо готовності закладів освіти району до нового навчального року та опалювального сезону 2020-2021 років поінформувала начальник відділу освіти райдержадміністрації Людмила ГРИГОРЧУК. Людмила Василівна звернула увагу на дотримання протиепідемічних заходів під час навчального процесу, забезпечення засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими засобами з урахуванням рекомендацій Міністерств охорони здоров’я та освіти і науки України.

 Про підсумки виконання місцевих бюджетів району за І півріччя 2020 року доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Ганна ШОКОТ. Вцілому план по доходах місцевих бюджетів Черкаського району (без трансфертів) за 6 місяців 2020 року виконано на 100,3 відсотка,понад план надійшло 136,2 тис. грн. Темп зростання доходів бюджету району до аналогічного періоду минулого  року становить 109,1 відсотка, – зазначила Ганна Іванівна. У свою чергу, начальник Черкаського управління Головного управління ДПС у Черкаській області Юрій КУЧЕРЕНКО акцентував увагу на сплаті основних податків до місцевих бюджетів: ПДФО, єдиного, земельного, акцизного податків, рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів.

Останнім заслухали питання виконавської дисципліни, діловодства та організації  виконання завдань, визначених актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, доручень голів обласної та районної державних адміністрацій за 7 місяців 2020 року. Начальник відділу документообігу, контролю, організаційного забезпечення та з питань управління персоналом апарату райдержадміністрації Людмила СЕВЕРИНЧУК наголосила на збільшенні документообігу (так, в цьому році надійшло 3423 документів, за аналогічний період минулого року більше –  на 796) та недостатньому рівні виконавської дисципліни в окремих структурних підрозділах, що призводить до зниження показника виконавської дисципліни у райдержадміністрації в цілому.

Підсумовуючи засідання колегії райдержадміністрації, Володимир Андрійович звернув увагу на максимальну співпрацю відповідальних служб за підготовку до нового начального року та опалювального періоду 2020-2021 років, надходжень до місцевих бюджетів та сплати податків, а також персональну відповідальність за виконання завдань та обов’язків, покладених на підрозділ.
За підсумками засідання колегії райдержадміністрації підготовлено протокольні доручення та визначено терміни виконання завдань.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *