30.07.2020      354      0
 

Засідання колегії Черкаської РДА


30 липня 2020 року голова Черкаської РДА Володимир КЛИМЕНКО провів розширене засідання колегії райдержадміністрації.    

На порядку денному засідання колегії розглянуто питання «Про підготовку об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років».

По даному питанню заслухали керівників галузі освіти, охорони здоров’я, комунального підприємства теплових мереж та директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району.

Начальник відділу освіти Черкаської РДА Людмила ГРИГОРЧУК зазначила, що наразі відділом проводиться системна робота з підготовки закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону 2020-2021 років. Людмила Василівна додала, що з 17 серпня заплановані виїзди до закладів освіти з метою огляду їх готовності до нового навчального року.

Детально про підготовку до осінньо-зимового періоду поінформував начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Черкаської РДА Петро ДАНИЛІШИН, який детально  зупинився на виконанні завдань щодо підготовки до опалювального сезону, окреслив основні проблемні питання, які є у районі та визначив шляхи їх вирішення.

Голова РДА Володимир КЛИМЕНКО дав доручення керівниками відповідних структурних підрозділів тримати на постійному контролі виконання основних заходів з підготовки об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період та вжити заходів щодо виконання запланованих обсягів з капітального та поточного ремонту вулично-дорожної мережі району.

Підсумовуючи розглянуті питання, голова райдержадміністрації висловив побажання покращити роботу і взаємодію між установами, організаціями району, органами місцевого самоврядування, адже спільна робота має бути спрямована на єдину мету – підвищення соціально-економічного розвитку району та рівня життя його жителів.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *