27.07.2020      528      0
 

Про інспектування готовності районної лікарні до прийому хворих на коронавірус COVID-19


Відповідно  до наказу  Управління охорони здоров’я Черкаської ОДА від 16.07.2020 №889, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт та переформатуванням роботи установ,  визначено тимчасовий порядок госпіталізації хворих на COVID-19 до закладів охорони здоров’я області  першої хвилі. До числа закладів увійшла і КНП “Черкаська центральна районна лікарня”. З метою інспектування готовності Черкаської центральної районної  лікарні до прийому хворих на коронавірус COVID-19 голова Черкаської РДА Володимир КЛИМЕНКО спільно з начальником Управління охорони здоров’я Черкаської ОДА Ларисою КОШОВОЮ та головним лікарем Черкаської інфекційної лікарні Світланою ВОЛГІНОЮ відвідали КНП “Черкаська центральна районна лікарня”.

Заклад охорони здоров’я забезпечено апаратами штучної вентиляції легень в кількості 7 одиниць; ліжками для лікування хворих – 24 одиниці. Окрім спеціальної медичної апаратури медичний заклад має додаткові засоби індивідуального захисту: захисні костюми, костюми протиепідемічні, захисні окуляри, респіратори інтенсивного захисту, одноразові маски, бахіли, одноразові рукавиці, рукавиці з високим ступенем ризику, концентратори, медикаменти, тести на  визначення коронавірусу та ін.

За результатами зустрічі начальник Управління охорони здоров’я Черкаської ОДА Лариса КОШОВА дала доручення забезпечити госпіталізацію хворих на COVID-19 з 10.08.2020.

Голова Черкаської РДА Володимир КЛИМЕНКО зазначив, що епідеміологічна ситуація у районі перебуває під контролем обласної та районної  влади.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *