22.07.2020      355      0
 

На контролі – питання берегоукріплення р. Дніпро


За дорученням голови Черкаської РДА Володимира КЛИМЕНКА начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації Петро ДАНИЛІШИН здійснив робочу поїздку до міста Одеса на підприємство, яке займається проектуванням та реалізацією проектів з берегоукріплення.


Компанія «EPT-PLAST LLC» є професійним, промисловим, інжиніринговим підприємством і одним з провідних виробників шпунтових паль з ПВХ в Україні, яке безпосередньо займається реалізацією проекту з берегоукріплення р. Дніпро (1,5 км) в межах Червонослобідської ОТГ. Реалізація даного проекту здійснюється з метою реагування на чисельні звернення жителів громади та уникнення виникнення можливої надзвичайної ситуації шляхом підмиву берегів, зокрема вулиці Рибальської. Варто зазначити, що процедура впровадження проекту пройшла всі необхідні етапи згідно чинного законодавства.


Директор компанії Олег ХРАМОВ провів детальний екскурс по підприємству, в ході якого ознайомив з матеріалами та технологіями, за допомогою яких здійснюватимуться роботи з берегоукріплення р. Дніпро.


Сторони домовилися про те, що вже в серпні на місце проведення робіт з берегоукріплення р. Дніпро приїдуть проектанти, які проведуть всі необхідні підготовчі роботи, зокрема: виготовлення проектно-кошторисної документації, геодезії тощо з подальшою передачею відповідної документації для проведення екологічної експертизи.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *