18.07.2020      1201      0
 

Сміттєпереробному заводу в Черкаському районі – бути!


Нагадаємо, що нещодавно відбулася  зустріч керівництва Черкаського району з представниками ТОВ «Кліар Енерджі», яка є однією з провідних компаній в Україні, що спеціалізується на реалізації проектів з відновлювальних джерел енергії та поводження з ТПВ, на якій інвестори висловили намір побудувати новий сміттєпереробний об’єкт на території Черкаського району.

підприємство ТОВ «Союз» в місті Одеса

За підсумками зустрічі та в результаті спільної ініціативи, Черкаська районна державна адміністрація та районна рада делегувала депутата районної ради Івана Володимировича Степанця з робочим візитом на підприємство ТОВ «Союз» в місті Одеса 14 липня 2020 року. Дане підприємство є лідером з надання послуг зі збору, перевезення та захоронення твердих побутових та великогабаритних відходів  і працює в даній галузі близько 20 років.

Директор ТОВ «Союз» Кривенко Юрій Олександрович провів детальний аналіз діяльності підприємства та ознайомив з проектами і можливостями компанії. Вражає те, що ТОВ «Кліар Енерджі» спромоглося лише за 90 днів побудували потужну генеруючу станцію зеленої енергетики, забезпечивши при цьому всі взяті на себе зобов’язання та гарантії. Цей екскурс дав змогу зрозуміти всі суттєві переваги будівництва подібного сміттєпереробного заводу і на Черкащині.

Обласна та районна влада підтримує ідею будівництва подібного проекту та сприяє впровадженню інноваційних ідей, які не лише покращать екологічну ситуацію в регіоні, а й забезпечать створення нових робочих місць та наповнення бюджету. Сподіваємося також на співпрацю, розуміння та  підтримку з боку Черкаської міської ради. Тож останнє слово за вами!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *