10.07.2020      452      0
 

Керівники району відзначили роботу колективів Черкаського району електричних мереж


7-8 липня 2020 року працівники Черкаського району електричних мереж оперативно ліквідували наслідки негоди та відновили електропостачання у населених пунктах району.
Користуючись нагодою, голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО та голова Черкаської районної ради Олексій СОБКО здійснили робочий візит до Черкаського району електричних мереж та вручили Подяки за високий професіоналізм, сумлінну працю, зразкове виконання функціональних обов’язків у зв’язку з оперативною ліквідацією наслідків негоди  у Черкаському районі:
колективу Черкаського району електричних мереж (директор – Юрій БАТУРІН);
колективу Худяківської енергодільниці Черкаського району електричних мереж (керівник – Сергій ГРАМ);
колективу Черкаської енергодільниці Черкаського району електричних мереж (керівник – Євгеній ЧЕРЕДНІЧЕНКО).

У ході робочого візиту директор Черкаського району електричних мереж Юрій БАТУРІН ознайомив керівників району з роботою підприємства.Нещодавно відбулося відкриття капітально відремонтованої будівлі Черкаського району електричних мереж, який обслуговує споживачів району.Перший етап капітального ремонту тут завершили в листопаді минулого року. Другу чергу закінчили в грудні, і вже в новий рік увійшли з повністю новим, сучасним адмінкорпусом європейського рівня.

Очільники району оглянули оновлену будівлю, зручну і комфортну, як для працівників, так і для споживачів. Директор РЕМ Юрій Батурін розповів, що від старої будівлі мало що лишилося, фактично стіни і фундамент, усе інше було оновлено. Комунікації там були в ганебному стані, сипалася штукатурка, словом, приміщення знаходилося в аварійному стані. Робилося все фактично з нуля: система опалення, освітлення, нова проводка, санвузли. У оновлених приміщеннях для працівників тепер є все необхідне, вони мають змогу виконувати свою роботу в комфортних та сучасних умовах, облаштовано душові, вбиральні, кімнати для прийому їжі, закуплено нові меблі, оновлено диспетчерську службу. Зручно й те, що відвідувачам тепер не потрібно витрачати багато часу, щоб вирішити всі питання, йти кудись шукати термінал чи банкомат. Облагородили і прилеглу до РЕМ територію: встановили альтанку для відпочинку, фонтан, ліхтарі, висадили клумби. У планах, – зазначив Юрій БАТУРІН, – продовжувати впорядкування території, облаштування авто- та велостоянок та утеплення будівлі.

Наприкінці зустрічі керівники району подякували працівникам Черкаського району електричних мереж за професійне виконання функціональних обов’язків, наголосили на співпраці для безперебійного електропостачання жителів району та побажали модернізації підприємству, залучення інвестицій для підвищення стандартів надання послуг населенню до європейського рівня.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *