09.07.2020      344      0
 

#Великебудівництво: у Черкаському районі продовжують ремонтувати автодорогу Р-10


Цьогоріч у межах програми Президента України #Великебудівництво, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, продовжуються роботи з поточного середнього ремонту автодороги загального користування державного значення Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук у Черкаському районі на ділянках км 28+800 – км 36+800 у селі Софіївка та на ділянці км 45+800 – км 52+800 у селі Мошни.

На цих ділянках у рамках поточного середнього ремонту буде виконано комплекс робіт: посилення основи дорожнього одягу, укріплення узбіч, влаштування зупинкових та посадкових майданчиків, встановлення нових автопавільйонів громадського транспорту, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону на проїжджій частині, влаштування з’їздів з автодороги, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування металевого бар’єрного огородження.

На ділянці км 28+800 – км 36+800 підрядною організацією проводиться фрезерування асфальтобетонного покриття, а на ділянці км 45+800 – км 52+800 закінчено фрезерування, розпочато роботи із влаштування нижнього та вирівнюючого шарів покриття, на мосту через річку Вільшанка розпочалися роботи із демонтажу деформаційних швів.

Технічний нагляд за проведенням робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

Служба автомобільних доріг у Черкаській області рекомендує водіям заздалегідь планувати свій маршрут, враховуючи дану інформацію, та з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт.

А також закликає водіїв будьте пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки та дбайте про власну безпеку та безпеку інших. Адже на автошляхах працюють люди! Будьте уважними та взаємоввічливими.

За інформацією САД у Черкаській області


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *