09.07.2020      1087      0
 

Голова РДА Володимир КЛИМЕНКО здійснив робочий візит до ДП “Птахофабрика “Перемога нова”


Сьогодні голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО здійснив робочий візит до ДП “Птахофабрика “Перемога нова” та, за дорученням голови Черкаської обласної державної адміністрації Романа БОДНАРА,  вручив керівнику підприємства Віктору ГРИНЮКУ Подяку обласної державної адміністрації за вагомий внесок щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 на території області.

Варто зазначити, що  з метою зниження ризиків інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19 за спонсорські кошти ДП “Птахофабрика “Перемога нова” придбано засоби індивідуального захисту для медичних працівників АЗПСМ с. Будище; надано допомогу КНП “Черкаська центральна районна лікарня” Черкаської районної ради у вигляді продуктів харчування (м’ясо куряче) та виділено кошти на організацію підвезення медичних працівників Черкаського району до КНП “Черкаська обласна лікарня” Черкаської обласної ради.

Наприкінці зустрічі голова РДА Володимир КЛИМЕНКО висловив слова вдячності керівнику підприємства Віктору ГРИНЮКУ за добрі справи, за допомогу та підтримку медиків Черкаського району у нелегкий час пандемії та боротьби з COVID-19.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *