09.07.2020      551      0
 

Голова РДА Володимир КЛИМЕНКО ознайомився з роботою відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району


На запрошення директора  Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району Валерія ВИШИВАНОГО, голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО здійснив робочий візит до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району у с. Лозівок.

Завідувач відділення Степан ДАЦЬКО ознайомив очільника району з роботою закладу. На сьогодні у відділенні проживає 30 осіб похилого віку, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги. Голова РДА оглянув умови перебування, харчування та відпочинку підопічних Терцентру та матеріально-технічну базу стаціонарного відділення. Особливу увагу Володимир Андрійович звернув на дотримання карантинних вимог у закладі, наявність дезинфікуючих засобів та засобів індивідуального захисту.

У ході спілкування з колективом працівників стаціонарного відділення, голова РДА визначив основні проблеми закладу, які пов’язані з оновленням матеріально-технічної бази та недостатнім фінансуванням закладу, і запропонував шляхи їх вирішення – залучення спонсорських коштів на модернізацію обладнання, ремонтні роботи, а також участь у грантових програмах для покращення умов перебування підопічних територіального центру.

Наприкінці зустрічі Володимир КЛИМЕНКО подякував працівникам  Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району за нелегку, але таку потрібну працю для людей, які там знаходяться та потребують допомоги і догляду.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *