08.07.2020      690      0
 

Для аграріїв Черкаського району розпочався важливий період – збирання врожаю


Жнива завжди були підсумком роботи селян і вимагали високого рівня організації, відповідальності, вболівання за кінцевий результат. На запрошення голови спілки сільськогосподарських товаровиробників Черкаського району Івана ДАРІЄНКА, 07 липня голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО відвідав з робочим візитом сільськогосподарське підприємство СТОВ «Зоря» с. Руська Поляна.

Володимир Андрійович ознайомився із ходом збирання ранніх зернових та зернобобових культур. Керівник підприємства Іван ДАРІЄНКО розповів про сучасні технології вирощування та збирання врожаю сільськогосподарських культур, в тому числі гороху; та зазначив, що різні методи годівлі великої рогатої худоби (корів) дають можливість збільшувати надої молока.

За дорученням голови Черкаської обласної державної адміністрації Романа БОДНАРА, голова райдержадміністрації Володимир КЛИМЕНКО здійснив приємну місію та вручив Івану Йосиповичу Подяку обласної державної адміністрації за вагомий внесок щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 на території області. Варто зазначити, що  СТОВ «Зоря» одне з перших підприємств району, яке почало надавати благодійну допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту, медичного обладнання, продуктів харчування для закладів охорони здоров’я району, області; допомогло у підвезенні медичних працівників до місця роботи та продовжує роботу в даному напрямку.

Наприкінці зустрічі голова РДА Володимир КЛИМЕНКО подякував керівнику СТОВ «Зоря» Івану ДАРІЄНКУ за сумлінну, багаторічну, клопітку працю у сільському господарстві та наголосив, що всіляко підтримуватиме та сприятиме розвитку агропромислового сектору у Черкаському районі.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *