03.07.2020      1387      0
 

Керівники району привітали працівників національної поліції з професійним святом


Сьогодні голова Черкаської РДА Володимир КЛИМЕНКО спільно з головою районної ради Олексієм СОБКОМ привітали працівників Черкаського районного відділення поліції Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області з професійним святом.

За сумлінну і ефективну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу служіння українського народу та з нагоди 5-ї річниці Національної поліції України керівники району нагородили Почесними грамотами  районної ради та районної державної адміністрації Володимира ЛИТВИНЕНКА та Вадима ВДОВЕНКА, інспекторів сектору реагування патрульної поліції.

− Обираючи професію поліцейського, ви пов’язуєте своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку,  – звернувся до присутніх голова райдержадміністрації. −  Бажаю особовому складу гідно нести високе звання поліцейського, сумлінно виконувати свої службові обов’язки  та дотримуватися принципів діяльності поліції.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *