02.07.2020      774      0
 

Черкаська РДА здійснює шефство над військовою частиною 3061 Національної гвардії України


Сьогодні голова Черкаської РДА Володимир КЛИМЕНКО провів робочу зустріч з керівним складом військової частини 3061 Національної гвардії України.
В ході зустрічі розглядалися питання призову на строкову військову службу до військової частини та службу за контрактом.
Командир військової частини 3061 Національної гвардії України, полковник Михайло ЖУКОВСЬКИЙ подякував районній державній адміністрації за співпрацю в частині допомоги з організації комунікативної кампанії, висловив сподівання на подальшу співпрацю та запросив на офіційні урочисті заходи з нагоди складення військовослужбовцями Присяги.
У свою чергу голова РДА подякував командуванню за активну участь  у військово-патріотичному вихованні молоді та забезпеченні громадського порядку в районі.
Нагадаємо, що з метою сприяння обороноздатності та мобілізаційній готовності, розв’язанню соціально-побутових проблем, задоволенню культурних і духовних потреб військовослужбовців, піднесення престижу військової служби Черкаська районна державна адміністрація здійснює шефство над військовою частиною 3061 Національної гвардії України. Також в  районі діє районна програма агітаційної роботи та призову на військову службу за контрактом до військової частини 3061 Національної гвардії України на 2020-2021 роки.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *