30.06.2020      674      0
 

Відбулися ігри фінальної частини кубку пам′яті Дмитра Темного з футзалу


29 червня в с. Білозір′я відбулися ігри фінальної частини кубку пам′яті Дмитра Темного з футзалу серед 13 команд Черкаського району.

В фінальну частину кубку вийшли команди Степанківської ОТГ, ФК «Червона Слобода», «Колос» с. Геронимівка та Академія Черкащина с. Білозір′я. 

В напруженій боротьбі за перше місце команда «Колос» с. Геронимівка змогла обіграти суперників з команди ФК «Червона Слобода» за результатами післяматчевих пенальті з рахунком 5:4.

В урочистій обстановці голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО спільно з заступником Голови Федерації футболу Черкаського району Геннадієм ОМЕЛЬЧЕНКОМ та головою громадської організації «Футбольно-футзальний клуб «Зоря – Академія» ОТГ Білозір’я» Станіславом КОВТУНОМ провів нагородження переможців гри медалями, Кубком та грамотами  і відзначив гарну фізичну й тактичну підготовку гравців усіх команд.

Чіткі передачі, влучні удари, узгоджену командну гру демонстрували спортсмени – футзалісти. Спортсмени отримали чудовий досвід, нові знайомства та безліч неймовірних вражень.

В знак пам′яті за загиблим героєм представники команд зібрали кошти та передали дружині Дмитра Темного разом з Кубком та медаллю.

Довідково:

Темний Дмитро Вікторович (1991—2019) — молодший сержант Збройних сил України, учасник ООС. Загинув 7 грудня 2019 року поблизу хутора Вільний міста Золоте Попаснянського району внаслідок ворожого обстрілу з АГС. Указом Президента України № 949/2019 від 24 грудня 2019 року за «особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України» нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *