26.06.2020      554      0
 

Керівники району провели “круглий стіл” з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді


Сьогодні голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО та голова Черкаської районної ради Олексій СОБКО зустрілися з обдарованою молоддю Черкаського району напередодні Дня Конституції України та Дня молоді. Зустріч відбулася у форматі “круглого столу”. У невимушеній, теплій, дружній атмосфері за чашкою кави чи чаю учасники заходу розповіли про себе, поділилися своїм життєвим досвідом та планами на майбутнє.
Дуже приємно, що наша молодь бере активну участь у громадському та політичному житті. Молодість – це не тільки прекрасний етап в житті кожної людини, це особливий стан душі. Це час сподівань, нестримної енергії, сміливих  задумів, – наголосив голова РДА Володимир КЛИМЕНКО.
У свою чергу голова районної ради Олексій СОБКО зазначив, що приємна атмосфера заходу налаштовує і молодь, і наставників на живе спілкування, обмін досвідом між поколіннями.

Враховуючи, що питаннями освіти, культури, молоді та спорту опікується відділ освіти райдержадміністрації, модератором заходу була начальник відділу – Людмила ГРИГОРЧУК. Людмила Василівна представила учасників засідання та надала кожному слово-вітання. До присутніх звернулися:
Олександр МУЦАЛХАНОВ, депутат районної ради;
Анатолій САМОХОТОВ, директор Червонослобідського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів № 1;
Олександр КИРИЧЕНКО, випускник 2020 року Червонослобідського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів № 1;
Наталія ВЕЛИЧКО, багатодітна мама, жителька с. Мошни;
Марина СУХИНА, випускниця 2020 року Дубіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів;
Борис ІСКРА, тренер-викладач із боксу І категорії, інструктор спорту комунального підприємства “Руська Поляна” в селі Геронимівка;
Яна ТАРАНЕНКО, чемпіонка України з боксу, кандидат у збірну команду України з боксу;
Олена БАРДІНОВА, завідувач сектору культури, молоді та спорту відділу освіти райдержадміністрації;
Віта БОЙКО, директор КЗ “Мошнівська дитяча музична школа”;
Валентин АЛХАЗОВ, випускник Мошнівської дитячої музичної школи, сьогодні студент ІІ курсу Канівського коледжу культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини;
Валерій ВИШИВАНИЙ, директор Територіального центру надання соціальних послуг Черкаського району.
Наприкінці заходу голова РДА Володимир КЛИМЕНКО вручив Наталії ВЕЛИЧКО нагрудний знак  і посвідчення про присвоєння почесного звання України “Мати – героїня”, голова районної ради Олексій СОБКО вручив Яніні КРАВЧЕНКО нагрудний знак і посвідчення Федерації профспілок України  “Профспілкова звитяга”.
Очільники району вручили Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради обдарованій молоді та наставникам.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *