25.06.2020      464      0
 

Проведено засідання колегії Черкаської районної державної адміністрації


Сьогодні, 25 червня, під керівництвом голови Черкаської районної державної адміністрації Володимира КЛИМЕНКА відбулося засідання колегії райдержадміністрації. На засіданні розглянули питання: про стан забезпечення законності, правопорядку, захисту прав і свобод громадян у районі; про підсумки роботи щодо надання населенню району субсидій на житлово-комунальні послуги, тверде паливо та скраплений газ за опалювальний період 2019-2020 років; про стан дотримання законодавства про працю страхувальниками району і стан роботи щодо виявлення ознак використання праці неоформлених працівників та порушень законодавства про працю; про підсумки роботи архівного відділу Черкаської районної державної адміністрації за 5 місяців 2020 року та пріоритетні завдання на поточний рік.

Про стан забезпечення законності, правопорядку, захисту прав і свобод громадян у районі доповіли т. в. о. начальника Черкаського районного відділення поліції Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Черкаській області Роман ВАСИЛЕВИЧ та керівник Черкаської місцевої прокуратури Андрій ЗАМОТАЙЛО.

Голова райдержадміністрації наголосив на співпраці правоохоронних органів з органами місцевого самоврядування  та органами виконавчої влади щодо забезпечення законності та правопорядку, додержання прав і свобод громадян в районі.
Про підсумки роботи щодо надання населенню району субсидій на житлово-комунальні послуги, тверде паливо та скраплений газ за опалювальний період 2019-2020 років доповів начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій КОВАЛЬ.
У свою чергу начальник Черкаського відділу обслуговування громадян № 3 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Валентина ВЕЛЬКО поінформувала присутніх про стан дотримання законодавства про працю страхувальниками району і стан роботи щодо виявлення ознак використання праці неоформлених працівників та порушень законодавства про працю. Валентина Іванівна зосередила увагу на питаннях наповнення бюджету до Пенсійного фонду та легалізації заробітної плати.

Валентина ЯМБОРСЬКА підбила підсумки роботи архівного відділу райдержадміністрації за 5 місяців поточного року.
У обговоренні питань порядку денного взяли участь сільські голови та керівники ОТГ.

За підсумками засідання колегії райдержадміністрації підготовлено протокольні доручення та визначено терміни виконання завдань.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *