23.06.2020      621      0
 

Державних службовців Черкаського району привітали з професійним святом


Сьогодні, 23 червня, відбулися урочисті заходи з нагоди Дня державної служби. Державних службовців привітали з професійним святом голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО та голова Черкаської районної ради Олексій СОБКО. 

Виступаючи перед присутніми,  голова райдержадміністрації зазначив, що професія державного службовця – важлива та відповідальна. Це – праця, яку виконують за покликанням, демонструючи патріотизм, справжню відданість справі та бажання служити людям. 

Я щиро вам дякую за те, що кожен з вас присвятив себе служінню державі в ці дуже непрості часи. Бажаю усім вам щастя, здоров’я, добра, божої благодаті, а також достойної оплати праці державного службовця, – наголосив Володимир Андрійович.

Голова районної ради зазначив, що державні службовці уособлюють інтереси держави та її гарантії, забезпечують права та інтереси жителів Черкаського району і, свого роду, перебувають на передовій, сумлінно виконуючи свої обов’язки. Олексій Петрович побажав  учасникам заходу всіх земних благ.

За сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативність, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди професійного свята Дня державної служби нагороджено:

Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради:

МЕЛАНІЧ Інну Миколаївну, начальника відділу житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, енергетики та захисту довкілля

ТИЩЕНКА Владислава Валентиновича, адміністратора відділу з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації

ЩЕРБАТЮК Анну Павлівну, провідного спеціаліста сектору з питань захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи

ШУМСЬКУ Тетяну Анатоліївну, головного спеціаліста відділу документообігу, контролю, організаційного забезпечення та з питань управління персоналом апарату райдержадміністрації

грамотами Черкаської районної державної адміністрації:

БАРДІНОВУ Олену Вікторівну, завідувача сектору культури, молоді та спорту

ЯМБОРСЬКУ Валентину Володимирівну, начальника архівного відділу райдержадміністрації.

До привітань долучилася голова районної організації профспілки працівників державних установ Антоніна ПЕТРЕНКО.

Антоніна Анатоліївна побажала державним службовцям кар’єрного зросту, здійснення найамбітніших планів та вручила Подяки від Черкаської обласної організації профспілки працівників державних установ колективам апарату і фінансового управління Черкаської районної державної адміністрації.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *