19.06.2020      844      0
 

Фермерів Черкаського краю привітали з професійним святом


Сьогодні голова Черкаської ОДА Роман БОДНАР, начальник Департаменту агропромислового розвитку ОДА Анатолій ЯРІШ, голова Черкаської РДА Володимир КЛИМЕНКО привітали фермерів Черкаського району з професійним святом – Днем фермера.

Нагадаємо, що відповідно до Указу Президента України від 18 червня № 234/2020, відтепер в Україні щороку 19 червня відзначатимуть День фермера.

Зустріч відбулася на території фермерського господарства «Ливан-Агро» у с. Мошни.

Зі щирими словами привітань та побажаннями миру і добра звернувся до фермерів голова Черкаської ОДА Роман БОДНАР.
– Цьогоріч вперше фермери України відзначають своє професійне свято – День фермера. Це нове свято, встановлене  Президентом України з метою сприяння розвитку фермерського руху в Україні. Адже саме фермерські господарства найбільше зацікавлені у збереженні сільського устрою життя, захисту родючих українських земель, національних традицій та є рушійною силою українського селянства, – наголосив очільник області.

Ваша праця – це не лише кропітка щоденна робота, яка вимагає глибоких професійних знань та постійного самовдосконалення.  Фермерство – це особливий стиль і сенс життя ваш та ваших родин, який потребує величезної самовіддачі, терпіння, відповідальності та колосальної працьовитості. У день вашого професійного свята, яке об’єднує всіх, хто любить рідну землю і працює на її благо, прийміть слова подяки за вашу невтомну працю, збереження народних традицій та значимий внесок у розвиток аграрного сектору України та Черкаського краю, – зазначив голова Черкаської РДА Володимир КЛИМЕНКО.

Довідково:
Фермерське господарство «Ливан-Агро» працює з 2007 року. Керівник Литвин Сергій Ілліч. Посіяно 71 га кукурудзи та силосу, 36 га тритікале, 5 га суданки (однорічна трава). Обліковується 230 голів великої рогатої худоби, з них – 130 корів. Заробітна плата оператора машинного доїння 10 тис. грн.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *