01.06.2020      1716      0
 

У Черкаській РДА проведено нараду із керівниками структурних підрозділів


Сьогодні, 01 червня, голова Черкаської районної державної адміністрації Володимир КЛИМЕНКО провів нараду із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Начальники управлінь, відділів поінформували про роботу підпорядкованих підрозділів та окреслили проблематику та шляхи її вирішення у кожній галузі.

Про стан освітньої галузі в районі доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Людмила ГРИГОРЧУК. Заклади загальної середньої освіти дистанційно завершили 2019-2020 навчальний рік та розпочали підготовку до проведення ЗНО.

Про роботу агропромислового сектору, підготовку до опалювального періоду 2020-2021 років поінформував начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації Петро ДАНИЛІШИН. Окремо Петро Іванович зупинився на проведенні ремонтних робіт на автомобільних дорогах району, здійсненні пасажирських перевезень з дотриманням карантинних обмежень та низці екологічних питань.

У свою чергу, голова Черкаської РДА Володимир КЛИМЕНКО наголосив на якісному виконанні ремонтних робіт на автошляхах району та наданні транспортних послуг у відповідності до чинного законодавства.

Про соціальні та адміністративні послуги населенню доповіли відповідно начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій КОВАЛЬ та начальник відділу з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації райдержадміністрації Ярослав МАКСИМОВ.

Про роботу з категорійними дітками та заплановані заходи до Дня захисту дітей поінформували начальник служби у справах дітей РДА Інна ПОХОДЕНКО та директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила ГОНЧАР.

На нараді також обговорено питання виконання надходжень до місцевих бюджетів, забезпечення районних лікарень в умовах пандемії та початку проведення призову громадян України на строкову військову службу.

Підводячи підсумки наради, Володимир Андрійович наголосив на співпраці, відповідальності та комунікації.

За підсумками наради надано відповідні доручення.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *