29.05.2020      332      0
 

Рівень захворювання на COVID-19 дозволяє продовжити послаблення протиепідемічних заходів на території Черкаського району


За інформацією Комунального некомерційного підприємства “Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Черкаської районної ради станом на сьогодні, 29 травня у Черкаському районі 27 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID – 19.

Упродовж останніх 14 днів на території Черкаського району відсутні лабораторно підтвердженні факти захворювання на COVID – 19. Середня кількість ПЛР та ІФА тестувань становить 73,4 на 100 тис. населення.

За інформацією Комунального некомерційного підприємства “Черкаська центральна районна лікарня” Черкаської районної ради, яке визначено як заклад першої хвилі для формування мережі спеціалізованих закладів охорони здоров’я для госпіталізації пацієнтів з коронавірусною хворобою, 23 ліжка, які передбачені для лікування COVID-19, – вільні.

Зважаючи на ситуацію та рівень захворювання, сьогодні, 29 травня, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому вирішено продовжити послаблення протиепідемічних заходів на території Черкаського району.

Зокрема, з 01 червня дозволено:

відновлення роботи закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів Черкаської районної ДЮСШ (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше, ніж 10 осіб);

відновлення роботи Комунального закладу “Мошнівська дитяча музична школа” Черкаської районної ради;

відновлення роботи установи “Інклюзивно-ресурсний центр”;

проведення планових госпіталізацій до лікувальних закладів.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *