28.05.2020      4825      0
 

Голова ОДА представив громаді Черкаського району голову РДА


Сьогодні, 28 травня, голова Черкаської обласної державної адміністрації Роман БОДНАР представив громаді Черкаського району новопризначеного голову Черкаської районної державної адміністрації Володимира КЛИМЕНКА.

Нагадаємо, днями вийшло відповідне розпорядження Президента України про призначення.

Роман БОДНАР окреслив основні пріоритети роботи, в межах яких мають працювати в подальшому голови районів. Він наголосив на відкритості та стратегічному баченні проблем під час ухвалення рішень керівниками.

– Маємо сьогодні чимало викликів та завдань, які потрібно спільно вирішувати, – зазначив голова ОДА. – Тож, я закликаю до стратегічного бачення та вирішення проблем, до справедливості, відповідальності й відкритості. Не забувайте, що влада повинна працювати для людей.  Тому необхідно працювати з громадою, дослухатись до проблем. Співпрацювати з місцевою владою, депутатами, сільськими головами, керівниками ОТГ. Саме в співпраці можна вирішувати спільні задачі.

Володимир КЛИМЕНКО, голова Черкаської районної державної адміністрації, подякував за довіру та надану можливість робити благо на користь Черкаського району. Володимир Андрійович наголосив на стовідсотковій плідній співпраці з депутатським корпусом, органами місцевого самоврядування та звернув увагу на вирішення проблем соціально-економічного розвитку району.

– Ми вибудуємо той алгоритм дій, той план розвитку Черкаського району, яким ми будемо пишатися і який сприятиме процвітанню нашого рідного району, – підсумував очільник РДА.

Щирі слова та вітання новопризначеному керівнику висловив голова Черкаської районної ради Олексій СОБКО, сільські голови та керівники ОТГ району.

Після представлення Володимира Андрійовича активу району, Роман Миколайович продовжив спілкування та визначив Стратегію розвитку Черкаської області, окреслив основну проблематику регіону та шляхи вирішення – це наповнення бюджету, покращення інвестиційного клімату та створення умов для підвищення якості життя жителів області.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *