18.05.2020      378      0
 

На автодорозі Н-16 у Черкаському районі розпочалися роботи з експлуатаційного утримання шляхопроводу


На автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань у Черкаському районі біля села Білозір’я розпочалися роботи з експлуатаційного утримання шляхопроводу через залізницю на ділянці км 49+724.

Експлуатаційне утримання шляхопроводу передбачає ремонт прогонової будови мосту, захист від корозії бетонних та металевих конструкцій, ремонт деформаційних швів, ремонт залізобетонної плити проїзної частини, влаштування двох шарів нового асфальтобетонного покриття та ремонт перильного огородження.

Працівники підрядної організації вже розпочали роботи із ремонту перильного огородження та фрезерування старого асфальтобетонного покриття. Роботи продовжуються.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей у місцях проведення ремонтних робіт.

А також закликає водіїв всіх учасників дорожнього руху бути пильними та уважними у місцях проведення дорожніх робіт і неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Особливо закликаємо не ігнорувати попереджувальні дорожні знаки, та завчасно знижувати швидкість руху свого транспортного засобу перед ними. Дбайте про власну безпеку та безпеку інших. Адже на автошляхах працюють люди!.

За інформацією пресслужби САД у Черкаській області.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *