21.04.2020      556      0
 

Допомагаймо один одному!


В Україні триває карантин. У сім’ях, які потрапили в складні життєві обставини з різних причин, додалася ще одна проблема – забезпечити дітей, які цілодобово перебувають вдома, продуктами харчування, одягом та іншим.

Тому напередодні Великодня Черкаський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі службою у справах дітей Черкаської районної державної адміністрації звернулися з проханням до ДП “Перемога Нова” надати благодійну допомогу сім’ям з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Поза цим з ініціативою допомогти з продуктами до нас звернувся депутат Верховної Ради України від 197 округу – Олександр Скічко. Спільно з партнерами – представниками бізнесу – пан Олександр та його команда передали 50 святкових продуктових наборів для тих, хто найбільше потребує підтримки.

І вже в суботу, 18 квітня, в гості до 50-ти сімей, що проживають у різних селах Черкаського району завітали працівники Черкаського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та депутати районної ради Ірина Вікторівна Петрович та Анатолій Іванович Маринчак із приємними подарунками до святкового столу. Слова вдячності та щирі посмішки маленьких жителів нашого району додали тепла і світла до нашого “карантинного” життя.

Черкаський районний центр соціальних служб  для сім’ї, дітей та молоді звертається до всіх небайдужих жителів нашого району, керівників підприємств, установ та приватних підприємців, які мають бажання та змогу надати матеріальну допомогу таким сім’ям.

Звертатися до Центру за телефоном 64-46-69 (моб. 067-11-99-994). Тільки спільними зусиллями ми зможемо допомогти таким сім’ям подолати складні життєві обставини і ці нелегкі часи.

За інформацією Черкаського районного центру соціальних служб для сім´ї, дітей та молоді.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *