10.04.2020      632      0
 

Допомога тим, хто цього потребує


В умовах поширення коронавірусної інфекції надзвичайно важливим є те, що органи державної влади та приватні підприємства (установи), окремі громадяни об’єднують свої зусилля у підтримці вразливих категорій населення.

У рамках благодійної акції допомоги громадянам поважного віку, яку ініціював Президент України Володимир Зеленський та Міністерство соціальної політики України за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації спільно із Національною мережею продуктових  магазинів “АТБ”, з 03 квітня 2020 року продуктові набори отримали жителі сіл Байбузи, Будище, Дубіївка, Кумейки, Свидівок, Софіївка, Руськополянської, Степанківської, Червонослобідської об’єднаних територіальних громад.

З 13 квітня відповідну допомогу отримають жителі сіл Думанці, Леськи, Мошни. Тубільці, Худяки, Чорнявка, Яснозір’я.

Корпорація “АТБ” передасть продуктові набори на суму 100 млн. грн. у кількості 572 571 шт., через представників соцустанов,  соціально незахищеним верствам населення у 191 місті та селі України.

Загалом у Черкаському районі вже передано  245 продуктових наборів громадянам віком 80 і більше років та підопічним Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та буде роздано ще 246 таких наборів.

До складу продуктового набору входять продукти і товари першої необхідності: крупи, макарони, цукор, сіль, рослинне масло, лимони, печиво, чай та інше.

Величезна подяка благодійникам, соціальним робітникам за надану допомогу і вчасну підтримку жителів району поважного віку!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *