31.03.2020      1382      0
 

Про ситуацію щодо COVID-19 у Черкаському районі


За інформацією КНП “Черкаська центральна районна лікарня” Черкаської районної ради станом на 31 березня хворих осіб на COVID-19 у районі не виявлено.

      Національна служба здоров’я України затвердила список лікарень, які прийматимуть хворих на коронавірус у разі госпіталізації. До першої хвилі визначили 6 закладів, серед них і Черкаська центральна районна лікарня. Зараз фахівці організовують перепрофілювання інфекційного відділення медичного закладу.

      Засобами індивідуального захисту:  респіраторами, медичними масками та захисними костюмами медичні працівники, які  лікуватимуть хворих на коронавірусну інфекцію, на перший час забезпечені. Зроблено заявки на придбання необхідних медикаментів.

      Створені мобільні бригади медпрацівників, які в разі підозри на коронавірус братимуть необхідні аналізи та доставлятимуть їх у лабораторний центр Черкас.

      Пам’ятайте, кожен із нас у змозі призупинити поширення коронавірусної інфекції, дотримуючись елементарних правил. Поставтеся до карантину відповідально, не виходьте з будинку без нагальної потреби. У супермаркетах та аптеках тримайте дистанцію 1,5-2 метри. Захистіть себе та піклуйтеся про здоров’я рідних.

      За інформацією КНП “Черкаська центральна районна лікарня” Черкаської районної ради.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *