20.03.2020      1546      0
 

Шановні жителі Черкаського району!


Через карантинні заходи, зокрема призупинення руху приміських та міжміських маршрутів, найбільше постраждали ті, від кого сьогодні залежить життя та здоров’я українців – медики. Тому сьогодні звертаємося до небайдужих водіїв – жителів Черкаського району – з проханням допомогти медичним працівникам, які в умовах карантину позбулися можливості дістатися до роботи.

Як відомо, до 3 квітня не працює міжміське та приміське транспортне сполучення. Таке рішення – не забаганка, а вимушений захід для запобігання поширення захворювання в нашій країні, яке поглинуло всі країни світу. Разом з іншими, майже тисяча медичних працівників з населених пунктів Черкаського району, які працюють в Черкаській ЦРЛ та районній лікарні с. Мошни, Черкаській онколікарні, обласній для дорослого населення та дитячій, міській інфекційній  (яка, до речі, визнана опорною для прийому пацієнтів з захворюванням на коронавірус) не мають можливості доїхати на роботу та з роботи. Проте саме від них залежить сьогодні наше життя та життя наших рідних і близьких. Давайте допоможемо один одному в цей нелегкий час. Тож, якщо ви їдете на роботу, а поруч з вами живе медичний працівник – запропонуйте йому допомогти дістатися на роботу.

Групи і спільноти, присвячені цій ініціативі, з’явилися відразу в декількох соціальних мережах і месенджерах – приєднуйтеся до них, проявіть громадську активність – не на словах, а на ділі.

Бережіть себе і своїх близьких!

З повагою, заступник голови Черкаської районної державної адміністрації Петро КОРЕНЮК


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *