21.02.2020      344      0
 

Відбулося засідання комісії з питань призначення субсидій та державних соціальних допомог


20 лютого відбулося засідання комісії по розгляду питань з призначення соціальних допомог, на якому розглядалися звернення громадян, яким на загальних підставах допомога не призначається відповідно до чинного законодавства.

         У ході засідання комісією розглянуто заяви про призначення допомоги малозабезпеченим сім’ям, субсидії на житлово-комунальні послуги, адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам, а також питання про припинення виплат адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам по причині зміни місця проживання. Кожна заява розглядалась індивідуально, враховувались життєві обставини та матеріально-побутові умови домогосподарства. Усі пакети документів, що розглядались, попередньо опрацьовані працівниками управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації та вивчені членами комісії.

         За результатами розгляду заяв комісією було прийнято відповідні рішення про призначення соціальної допомоги, припинення виплат та відмову у призначенні по причині відсутності підтверджуючих документів чи неналежного оформлення справи.

За інформацією управління праці та соціального захисту населення Черкаської районної державної адміністрації.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *