20.02.2020      983      0
 

“Герої не вмирають, вони вічно житимуть у наших серцях!”


“Нам невідомі всіх їх імена, хто їх чекає, хто за ними плаче, де їхній дім, як їм болить війна, яке в них серце – щире чи терпляче”.

Нашій нації довелося пережити багато жахливих подій, про які раніше не могли й подумати в ХХІ столітті, та сьогодні історія безжальна… Вона назавжди закарбується у серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме сумний початок 2014-го…

Сьогодні, у селі Будище біля пам’ятного знаку вшанувати пам’ять героїв Небесної Сотні зібралися жителі села, учнівська молодь.

У мітингу-реквіємі взяли участь голова Черкаської районної ради Олексій Собко та заступник голови Черкаської районної державної адміністрації Петро Коренюк.

Звертаючись до присутніх керівники району зазначили, що за весь час протистоянь Майдан об’єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість. На столичному Майдані не було бідних чи багатих, сильних чи слабких, як не було і немає Сходу чи Заходу…

“І світ в молитві голову схилив, над горами, степами і містами. Мелодія безвинних душ дзвенить, і в вічність пропливає небесами!”

Герої не вмирають! Слава Україні!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *