07.02.2020      450      0
 

Увага! Продовження карантину у загальноосвітніх навчальних закладах Черкаського району


У зв’язку із збільшенням захворювань на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції учнів загальноосвітніх шкіл Черкаського району,
на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Черкаської районної державної адміністрації від 31.01.2020 (протокол № 2) було прийняте рішення щодо призупинення навчального процесу у загальноосвітніх школах Черкаського району з 03 по 07 лютого 2020 року.

Станом на 07.02.2020, відповідно до наданої інформації відділу освіти, культури, молоді та спорту Черкаської районної державної адміністрації, 18% учнів шкіл району продовжує хворіти. У окремих школах кількість хворих сягає 20% (Мошнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Будищанська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Думанецька ЗОШ І-ІІІ ступенів).

За інформацією КНП “Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Черкаської районної ради у Черкаському районі кількість захворювань на ГРВІ висока, ця кількість не перевищує епідеміологічного порогу, пік захворюваності станом на 07.02.2020 не подоланий.

З метою належного реагування на ситуацію, що склалася, та недопущення збільшення хворих на ГРВІ, 7 лютого проведено позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Черкаської районної державної адміністрації.

За підсумками засідання комісія вирішила продовжити карантин у загальноосвітніх навчальних закладах району до 10 лютого включно.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *