20.01.2020      551      0
 

Проведено координаційну нараду райдержадміністрації


Сьогодні, 20 січня, заступник голови Черкаської районної державної адміністрації Петро Коренюк провів координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

На початку наради Петро Володимирович звернув увагу на своєчасне та якісне виконання службових листів, підготовку розпорядчих документів відповідно до вимог Інструкції з діловодства в апараті Черкаської районної державної адміністрації.

Війна змінює нас усіх. Кожен з тих, кого  безпосередньо торкнулася ця проблема, не з розповідей очевидців знає, як важко адаптуватися до умов мирного життя, прийняти і зрозуміти зміни, що відбулися.
На нараді розглянуто питання забезпечення соціально-побутових потреб, надання допомоги учасникам АТО/ООС в Донецькій та Луганській областях, сім’ям загиблих. Петро Володимирович наголосив на взаємодії соціальних служб району із захисниками України, їх сім’ями та доручив активізувати роботу Центру допомоги учасникам антитерористичної операції.

Обговорено ряд питань, які стосуються діяльності райдержадміністрації. За підсумками наради надано відповідні доручення.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *