17.01.2020      501      0
 

Проведено засідання міжвідомчої робочої групи з питань легалізації зайнятості населення


Сьогодні, 17 січня, відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питань легалізації зайнятості населення та забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

На засіданні розглянуто питання дотримання законодавства про оплату праці суб’єктами господарювання Черкаського району. Зокрема, тих, у кого середньомісячна заробітна плата менша від середньомісячної заробітної плати по Черкаській області, та, за результатами аналізу підприємницької діяльності яких вбачається ризик використання праці неоформлених найманих працівників та мінімізації фонду оплати праці.

У засіданні робочої групи взяли участь керівники, у яких виявлені порушення трудового законодавства: ФОП ЧИСТЯКОВ АНДРІЙ ІВАНОВИЧ, ТОВ “НЕЛИЗ ТРАНС ТОРГ”, які надали відповідні пояснення.

На засіданні вирішено рекомендувати виплачувати заробітну плату найманим працівникам на рівні або більше мінімально встановленого законодавством розміру та внести відповідні зміни до трудових договорів.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *